Ernst&Young Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu peste 260.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari.

EY are cea mai integrata retea la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 800 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an in luna iunie la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de internet: www.eyromania.ro

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?