Consiliul Investitorilor Straini

Consiliul Investitorilor Straini (FIC) este asociatia celor mai importanti investitori straini din Romania. FIC a fost infiintat in 1997 cand si-a inceput activitatea cu 25 de companii membre.

In prezent numara 118 companii multinationale membre, ale caror investitii cumulate reprezinta in jur de 35 miliarde EUR, adica aproape doua treimi din totalul investitiilor straine directe realizate in Romania din 1990 pana in prezent.

Componenta FIC include companii multinationale care furnizeaza economiei romanesti o varietate de bunuri si servicii si care au creat aproape 200.000 de locuri de munca directe si indirecte pentru economia romaneasca.

Consiliul Investitorilor Străini (FIC) este asociația celor mai importanți investitori străini din România. FIC a fost înființat în 1997 când și-a început activitatea cu 25 de companii membre.

În prezent numără 118 companii multinaţionale membre, ale căror investiții cumulate reprezintă în jur de 35 miliarde EUR, adică aproape două treimi din totalul investițiilor străine directe realizate în România din 1990 până în prezent.

Componența FIC include companii multinaționale care furnizează economiei românești o varietate de bunuri și servicii și care au creat aproape 200.000 de locuri de muncă directe şi indirecte pentru economia românească.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?