Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri – FNTM, organizaţie non-profit şi neguvernamentală, înfiinţată în 1997, are ca misiune promovarea şi dezvoltarea culturii manageriale moderne în societatea românească, în spiritul economiei de piaţă.

 

Aria de activitate a FNTM este structurată pe componentele educație de afaceri și management, dezvoltare locală și regională, evenimente pentru mediul de afaceri, cooperare internațională, management de proiecte și implicare socială. Fundația a lansat și dezvoltat platforme de e-Learning cu programe de instruire în management și cultură antreprenorială, precum și platforme e-business, e-commerce, portaluri de turism și de educație.

 

Fundația inițiază și implementează proiecte cu cofinanțare națională și internațională, organizează misiuni economice, întâlniri de afaceri, conferințe naționale și internaționale, dezvoltă traininguri și programe blended-learning de educație în afaceri și management, elaborează strategii de dezvoltare, studii de piață, consultanță pentru investitori români și străini, oferă suport pentru promovarea și susținerea tinerei generații din sectorul privat, ONG și din administrația publică.

 

De peste 18 ani, FNTM promovează antreprenoriatul şi cultura managerială, bazate pe valorile fundamentale ale societăţii civilizate, lansează iniţiative şi instrumente inovative de educaţie şi promovare.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?