Fundația Vodafone România

Fundația Vodafone România este o organizație neguvernamentală cu statut caritabil, puternic implicată în comunități defavorizate de pe întreg teritoriul României.

Activă de peste 18 ani în țara noastră, Fundația Vodafone urmărește cu consecvență misiunea pe care și-a asumat-o încă de la fondarea sa: aceea de a mobiliza schimbarea în comunitate și de a îmbunătăți viața oamenilor aflaţi în nevoie.

Prin proiecte finanțate și implementate în parteneriat cu organizații neguvernamentale puternice, Fundația Vodafone România vine în ajutorul celor bolnavi și al persoanelor cu nevoi speciale, sprijină educația copiilor și a tinerilor, încurajează voluntariatul și implicarea socială, ajută vârstnici și familii dezavantajate.

În ultimii ani, Fundația Vodafone România și-a concentrat atenția asupra proiectelor ce valorifică inovațiile tehnologiei mobile pentru a schimba în bine viața oamenilor bolnavi sau defavorizați.

Principalele programe si directii strategice ale Fundatiei Vodafone Romania:

  • Mobile for Good
  • Programul strategic de investiţie în mediul rural-
  • Programe pentru sănătate
  • Programe pentru voluntariat
  • Programe pentru educaţie
  • Servicii sociale pentru familii şi vârstnici
  • Integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi

De la înființarea sa şi până în prezent, Fundația Vodafone România a investit în comunități din toată România peste 23 de milioane de euro. Alături de 600 de organizații neguvernamentale, Fundația a dezvoltat 963 de proiecte în beneficiul a peste 650.000 de români aflați în situații critice și a construit 186 de locuințe sociale.

Fundația Vodafone este independentă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone și distinctă ca entitate juridică.

Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe:

www.fundatia-vodafone.ro

www.facebook.com/fundatiavodafon.

www.fundatiavodafone-blog.ro

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?