Romanian Software

Romanian Software este o companie cu capital 100% romanesc, fiind unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software de ultima generatie in domeniul resurselor umane.

Platforma noastra de HR, www.colorful.hr, automatizeaza si optimizeaza procesele de salarizare, administrare de personal, pontaj electronic, recrutare si selectie, training, evaluare si managementul documentelor, contribuind la cresterea eficientei departamentelor de resurse umane. Altex, Libra Bank sau Nuclearelectrica sunt doar cativa dintre cei peste 600 de clienti care folosesc cu succes solutia noastra de HR.

In plus, oferim si servicii complete de salarizare, leasing de personal si recrutare.

Un al produs dezvoltat de Romanian Software si oferit gratuit tuturor romanilor este CalculatorVenituri.ro, ce faciliteaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscala, mandate de director, administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA, precum si comparatii de venituri. Aplicatia CalculatorVenituri este disponibila gratuit pe Google Play si Apple Store.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?