Smartree

Smartree, lider in Romania pe piata de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, a fost infiintata in anul 2000, iar in prezent are birouri in Bucuresti, Pitesti si Timisoara si ofera totodata si servicii de succes pentru munca temporara si recrutare.

Oferim o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, analiza si raportare pentru management, recrutare, munca temporara, pana la consultanta in domeniu. La baza serviciilor Smartree stau platforme proprietare de solutii informatice integrate, dedicate managementului resurselor umane.

ADP Employer Services International ofera servicii multi-country de externalizare salarizare prin ADP Streamline®. Smartree este partener local al ADP Streamline® in Romania.

Smartree proceseaza 450.000 de angajati anual si are peste 150 de clienti, in majoritate companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc. Smartree beneficiaza de experienta si competentele a peste 80 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare.

CONTACT

Trimite întrebarea ta către Romanian Business Leaders prin intermediul acestui formular:

Trimitere

All rights reserved ©RBLS 2017.
Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?