Eric Hanushek vine la RBL Summit 2017

Eric A Hanushek este membru al Institutului Hoover din cadrul Universității Stanford. Considerat lider în dezvoltarea de analize economice privind problemele educaționale, este autorul a numeroase studii, frecvent citate, fiind de asemenea cel care  lansat ideea de a măsura calitatea cadrelor didactice prin creșterea performanțelor elevilor.În cel mai recent studiu, Hanushek arată ca există o strânsă corelație între calitatea educației și creșterea economică națională.

Ultima sa carte “The Knowledge Capital of Nations: Education and the Economics of Growth”  identifică legătura puternică între abilitățile oamenilor și creșterea economică a unei națiuni, arătând astfel impactul economic al școlilor de înaltă calitate.

De-a lungul carierei sale a susținut prelegeri la Universitatea Yale, Academia Forțelor Aeriene a Statelor Unite și Universitatea din Rochester. Este de asemenea, membru al Academiei Naționale și Internaționale de Educație și membru al Academiei Americane de Cercetare în Educație.

CONTACT

Trimite întrebarea ta către Romanian Business Leaders prin intermediul acestui formular:

Trimitere

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?