Dr. Newton Howard vine la RBL Summit 2018

Dr. Howard Newton va participa la sesiunea CUM TRANSFORMĂ NOILE TEHNOLOGII MEDIUL DE BUSINESS? din cadrul RBL Summit 2018, pe 16 martie, intre orele 11:00 – 12:15. Inscrie-te si tu aici.

Dr. Newton Howard este fondatorul companiei ni2o, Inc., care dezvoltă o interfață inteligentă, bazată pe inteligență artificială, pentru a trata o gamă largă de tulburări neurologice debilitante și pentru a îmbunătăți performanțele cognitive și atletice. Cariera sa se întinde de la mediul academic, armata americană și până la sectorul privat. Un om de știință prolific ca autor și ca inventator, el are abilitatea de a muta cercetările din laborator la aplicații militare și comerciale, inclusiv tehnologia pe care o puteți folosi zilnic, cum ar fi hot spot-urile Wireless, Google Earth și Google Translate.

Dr. Howard deține diplome avansate în matematică (Oxford), informatică cognitivă (Sorbonne), neurochirurgie (Oxford) și un doctorat în științe medicale (Sorbonne). A contribuit semnificativ la domeniile neuroștiinței, lingvisticii și apărării naționale, inclusiv Fizica Cunoașterii (un cadru matematic pentru modelarea echilibrului medical, economic și de securitate complexe), Înțelegerea Intenției (o teorie pentru modelarea predictivă a sistemelor naturaliste), Indicatori de Stare (un algoritm de modelare a proceselor mentale implicate în vorbire pentru a prezice stările emoționale), ADAMA (o metodă de identificare autonomă și înțelegere contextuală a metaforelor în limbaj), Unitatea de cod funcțional (o metodă pentru traducerea semnalizărilor neurologice în structurile logice de date) și cel mai recent, Codul Creierului (un model analitic multivariat conceput pentru a extrage proprietățile emergente ale sistemului neuronal al creierului).

Dr. Howard este profesor la Oxford și Georgetown. El conduce Laboratorul de Neuroștiințe Computaționale la Oxford și Laboratorul de Inteligență Sintetică la MIT. El a fondat și este în conducerea a două organizații non-profit: Howard Brain Sciences Foundation, care finanțează inițiative de cercetare inovatoare pentru a îmbunătăți înțelegerea noastră a creierului uman și de a avansa diagnosticul și tratamentul condițiilor neurologice; și C4ADS, care este dedicată furnizării de analize bazate pe date și rapoarte bazate pe dovezi privind problemele de securitate globală și internațională.

 

Meniu