Cine sunt liderii unei lumi in schimbare

Cine sunt liderii unei lumi in schimbareCirca 300 de antreprenori, lideri de business si de organizatii participa la RBLSummit 2015

Liderii din companii si antreprenorii traverseaza o perioada in care nu se mai orienteaza doar catre profit, ci se intreaba daca pot avea si un rol social. Acesta a fost mesajul transmis de Mihail Marcu, presedintele Fundatiei Romanian Business Leaders (FRBL), in deschiderea Romanian Business Leaders Summit, care se desfasoara in 12-13 februarie 2015, la Bucuresti.

Steven van Groningen, presedinte al Raiffeisen Bank Romania si invitat al sesiunii plenare „Tendinte si teme pentru 2015”, a punctat ca acele companii care se implica in proiecte menite sa creeze valoare si in afara organizatiilor „nu au decat de castigat”.

Sorin Axinte, membru al board-ului FRBL crede ca actiunile concertate ale mediului antreprenorial pot produce un impact major la nivelul societatii. „Noi toti cei care ne aflam aici, acum, putem influenta direct sau indirect 15.000 de oameni (angajati, parteneri, furnizori etc), estimativ. Suntem o forta, cu actiunile noastre putem produce un impact asupra felului in care ne raportam la viata, la tara, la identitate nationala, personala, la ce vedem pe strada sau aruncam la cos. Antreprenorii nu sunt doar importanti, sunt mega-importanti”.

Ceilalti invitati ai plenarei au fost: Vintila Mihailescu, seful Catedrei de Sociologie a Facultatii de Stiinte Politice, SNSPA; Cristian Popa, fost viceguvernator BNR si Radu Tatucu, Senior Pan-EU Vendor Manager la Amazon EU.

Vintila Mihailescu – Tendinte democrafice si implicatii socioeconomice Descarca
Radu Tatucu – Proiect Romania 2040 Descarca
Meniu