Constructia unei comunitati, ca model de business

Antreprenorii Istvan Mar (foto) si Horia Cardos sunt doi dintre speakerii care si-au anuntat prezenta la RBLS 2015. Ei vor impartasi din experienta acumulata in antreprenoriat si in finantarea de modele inovative de business.

Istvan Mar (Fructul Secuiesc) si Horia Cardos (Agroland) vor explica pasii prin care antreprenorii pot construi ecosisteme si noi modele de rezolvare a unor probleme care, pana acum, erau lasate exclusiv in sarcina politicii publice sau a pietei. De ce e constructia unei comunitati un bun model de business? Merita sa investesti in propriii tai clienti? Cum finantezi modelele inovative? Sunt trei dintre intrebarile la care cei doi antreprenori vor raspunde cu exemple concrete.

Istvan Mar, director al Asociatiei Fructul Secuiesc este implicat, din 1996, in diverse proiecte nationale si internationale (Nepal, Maroc, Peru), avand ca obiectiv dezvoltarea comunitatilor rurale, prin folosirea economica sustenabila a resurselor naturale. Din 2010, Istvan Mar testeaza si lanseaza modele economice pentru comunitatile izolate din Romania. Vezi aici povestea sa.

Horia Cardos din Timisoara a dezvoltat afacerea Agroland, cea mai mare retea de magazine pentru micii fermieri. Proiectul sau actual vizeaza trecerea din partea de distributie si comert catre productia agricola. Antreprenorul timisorean spune ca investeste in jur de 10 milioane de lei pentru a dezvolta o retea de fermieri crescatori de pasari in sistem neindustrial.

***

Romanian Business Leaders Summit (RBLS) reuneste, anual, peste 300 de lideri de business si din administratie. Summit-ul prilejuieste dialogul deschis pe subiectele fierbinti ale momentului si genereaza proiecte pentru cele trei directii de actiune ale comunitatii – educatia, antreprenoriatul si buna guvernare.

A patra editie Romanian Business Leaders Summit, “Liderii unei lumi in schimbare” va avea loc in 12-13 februarie la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?