Mii de tineri sunt beneficiarii proiectelor pentru ANTREPRENORIAT

Peste 200 de tineri antreprenori. Circa 100 de lideri de business. Peste 5.000 de liceeni din 20 de orase. Asa arata, in doar cateva cifre, proiectele de antreprenoriat ale Fundatiei Romanian Business Leaders (FRBL). La summit-ul din februarie, participantii pot propune idei de crestere a proiectelor comunitatii.

Ateliere de Antreprenoriat

Este un program care s-a nascut la primul Summit (2012) si care isi propune sa dea curaj si incredere antreprenorilor aflati la inceput de drum. Programul consta in sapte ateliere de o zi, care au loc de doua ori pe luna, la sediul FRBL. La editia din toamna anului 2014 au participat 25 de tineri antreprenori, care au fost ghidati si inspirati, voluntar, de 28 de contributori – antreprenori si executivi din comunitatea Romanian Business Leaders.

In decembrie 2014, a patra generatie de antreprenori debutanti si aspiranti au absolvit Atelierele de Antreprenoriat care, de la debutul lor, au atras participarea a peste 100 de tineri antreprenori.

Din toamna anului 2014, am lansat un sub-brand al Programului – Ateliere de Seara. In serile de marti, tot la sediul FRBL, au avut loc opt workshop-uri cu teme complementare celor 7 Ateliere din Program. Circa 150 de participanti au beneficiat de inspiratia Atelierelor de Seara.

Mentorat pentru antreprenori

101 companii de la stres la succes

Programul de mentorat lansat in iunie 2013 include circa 100 de companii cu cifra de afaceri de peste 100.000 euro si minim 3 angajati. Antreprenorii mentorati aveau in 2013 o cifra de afaceri cumulata de 41 milioane de euro si angajeaza in prezent circa 1.000 de oameni.

Mentoratul este asigurat de 74 de antreprenori si executivi din comunitatea Romanian Business Leaders.

1.001 startups

Programul de mentorat pentru antreprenori debutanti a fost lansat in toamna anului 2013 si include peste 20 de startups si peste 50 de mentori.

Conferintele „Vreau sa fiu Antreprenor”

Pornite in aprilie 2013, conferintele pun fata in fata antreprenori si executivi romani cu elevi de liceu din clasele a X-a si a XI-a din tara. De la inceputul proiectului, peste 5.000 de liceeni au interactionat cu peste 70 de lideri din business la peste 40 de conferinte, in 20 de orase din Romania.

Din toamna anului 2014, FRBL organizeaza conferinte si direct in parteneriat cu liceele de top din Bucuresti – CN „Gheorghe Lazar”, CN „Sf. Sava”, CN „Tudor Vianu” si CN „Mihai Viteazul”.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?