Despre RBL

Fundația Romanian Business Leaders este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care asigură o platformă de acțiune și implicare socială pentru liderii din mediul privat.

Misiunea RBLS este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii. Fundația are ca simbol vizual trei draconi (stindarde dacice), care vorbesc despre rădăcini puternice, despre capacitate individuală, dar mai ales despre forța grupului.

Oamenii din comunitatea RBL trăiesc ghidați de valori comune. La bază este încrederea în România. Apoi vine altruismul, din credința că bunăstarea societății o putem obține doar dacă lucrăm împreună și ne ajutăm unii pe alții. Integritatea este filtrul de onestitate și bună-credință în RBL. În final, acțiunea este cea care concretizează toată energia și bunele noastre intenții.

Ce înseamnă RBL

Peste 250 de membri – antreprenori și manageri români.

Proiecte construite pe bază de voluntariat de membri și finanțate exclusiv din bani privați, prin care:

Ce facem concret

Aducem împreună liderii din business cu viziune și cu încredere în România.

Implementăm proiecte rezultate la Summitul anual Romanian Business Leaders.

Contribuim la îmbunătățirea politicilor publice prin transfer de know-how din mediul privat spre sectorul public. Facem cunoscute problemele mediului privat de business şi venim cu soluții către autorități, prin grupuri mixte de lucru public-privat, în cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Echipa RBL

ECHIPA EXECUTIVĂ
MEMBRII BOARDULUI
Meniu