ALIRA

Alira este o cramă-boutique de 80 de hectare, situată în Dobrogea, pe dealurile de pe malurile Dunării Vechi. Credem în respectul pentru natură și calitate în detrimentul cantității. Toate acestea le facem în speranța de a oferi o experiență premium fiecărui client.

Numele Alira este un mariaj între denumirile localităților Aliman și Rasova unde se află viile noastre și unde se naște vinul, pe malurile Dunării. Acesta este un loc special, unde natura lucrează în favoarea omului și singurele ingrediente care lipseau pentru a face un vin legendar erau pasiunea și priceperea.

Brand-ul Alira a fost atent clădit în timp prin devotament și consecvență. La nivel vizual sigla care ne întâmpină, centaurul, își trage inspirația dintr-un fragment de basorelief găsit în zonă. O piesă arheologică ce reprezintă cu acuratețe simbolul centaurului care a fost descoperită pe pământurile din Aliman, iar în prezent poate fi vizitată la Muzeul din Constanța. Un simbol al puterii care se identifică cu vinurile Alira ce au în componența lor o latură masculină, reprezentată prin corpolența și plenitudinea gustului specific.

Meniu