FairValue

FairValue este liderul pieței evaluării bunurilor pentru garantarea împrumuturilor și se îndreaptă cu pași siguri către prima poziție în topul companiilor de evaluare românești. Prezentă pe piață începând cu 2005, FairValue oferă servicii profesionale de evaluare și consultanţă financiară, fiind partener de încredere al celor mai mari bănci din România.

În cei peste 16 ani de activitate, FairValue a reușit să adune în portofoliul său un număr impresionant de evaluări. Cifrele companiei reprezintă astăzi peste 150.000 de evaluări realizate în toate domeniile, pentru bunuri de peste 15 miliarde de euro.

Scopul companiei noastre se sumarizează în doar cateva cuvinte: Evaluare corectă pentru siguranță financiară.‍

Mai mult decat un nume, FairValue – valoare corectă este fundația convingerilor și practicilor companiei. Suntem conștienți de responsabilitatea pe care FairValue o deține ca lider pe piața de evaluări și dorim ca rezultatele noastre să fie corecte și în anii următori.

Dedicăm întotdeauna atenție sporită oricărui raport de evaluare. Mai mult decât atât, evaluatori dedicați asigură verificarea evaluărilor prin aplicația de management internă special gândită pentru asigurarea unui flux de lucru rapid și coerent.

Performanțele uimitoare din ultimii ani se datorează investiției temeinice în formarea evaluatorilor prin cursuri specializate, dar și a țelului nostru comun – Evaluare corectă.

Meniu