Alina Roșca

Compania: RoscaLawOffice
Functia: Partener Fondator
Calitatea in comunitate: Membru
Informatii suplimentare:
Industrie: Servicii Juridice

Alina Rosca are o bogata pregatire academica, insotita de o bogata experienta practica acumulata in timpul exercitarii profesiei de avocet in Romania si in Marea Britanie. Aina Rsca a ocupat pozitii in cadrul Price WaterHouse Coopers si Musat si Asociatii.

Pe parcursul activitatii sale , Alina Rosca a fost implicate in problem complexe in diverse domenii ale dreptului,a acordat consultant in privinta etapelor necesare dezvoltarii unei afaceri si a posibilitTILOR DE investire a capitalului, luand contact cu cele mai importante societati si institutii finaciare romane si straine.

Expunerea la mediul de afaceri international si la domeniul juridic international a fost obtinuta in cadrul activitatii desfasurate la firmele de avocatura Clifford Chance Londra, Jackson Parton Solicitors Londra si Taylor Joynson Garrett Londra.

In cadrul acestor firme de avocatura, Alina Rosca a fost implicate in numeroase proiecte si colaborari cu diverse tari din Europa de Est si Tarile Arabe, a parcurs numeroase traininguri in domeniul bancar, activitati in cadrul carora a aprofundat numeroase aspect atat ale sistemului de drept romanesc cat si ale celui britanic.   De asemenea, a realiat numeroase rapoarte de due diligence pentru importante institutii financiare, companii nationale si multinatioonale (inclusive societaati detinute de stat cum ar fi societatile producatoare de petrol si gaze natural, societati din domeniul metalurgiei, produselor chimice si mineritului), a evaluat proiecte de fuziune si de potentiale investitii in diverse proiecte.

Experienta acumulata in cadrul firmelor de avocatura londoneze a fost insotita de pregatirea teoretica obtinuta la College of Law – Londra unde s-a calificat ca “solicitor” si la London Guildhall University unde a obtinut licenta in drept, respective “L.L.B. Business Law (Hons).

http://www.roscalawoffice.ro/

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?