Andrada Ioniță

Compania: Voss Review
Functia:  Partner
Calitatea in comunitate: RePatriot Community Officer

Andrada este implicată activ în proiectele Fundației Romanian Business Leaders – RePatriot și partener în compania Voss Review, care oferă consultanță, servicii de marketing, publicitate și promovare online companiilor și persoanelor publice din România. Studiază Administrație și Afaceri în cadrul Universității din București și coordonează organizarea evenimentelor The Vast&The Curious, o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile.

Andrada Ioniță a contribuit la organizarea Școlilor de Vară & Iarnă ,,Tinerii de azi – Adulții de mâine” ale AGA și a participat în diverse programe ale Institului Qvorum, Fundației Leaders și Fundației Naționale a Tinerilor Manageri – FNTM.

Din 2018 Andrada este un membru de bază al echipei RePatriot și că românii din Diaspora primesc cât mai rapid și clar informații care facilitează conectarea lor cu țara și se asigură că mesajele mișcării noastre ajung la toți cei care doresc să se întoarcă sau să investească în România, cât și la cei care doresc să ni se alăture.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?