Angela Roșca

Compania: Taxhouse -Taxand Romania
Functia: Managing Partner
Calitatea in comunitate: membru, lider politici publice FISCALITATE, echipa Merito, trainer și speaker
Informatii suplimentare: International Tax; Transfer Pricing; Due Diligence
Industrie: Consultanță fiscală

Angela este partener fondator al Taxhouse si membra in Consiliul de administratie al Taxand la nivel global.  Ea are peste 25 ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala la Taxhouse si in firme globale de consultanta, precum si experienta in industrie in finante-contabilitate la o firma globala de bunuri de larg consum. Angela este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme fiscale,  leader al grupului de fiscalitate al Romanian Business Leaders, membru activ in grupurile de lucru pe probleme fiscale al Consiliului Investitorilor Straini si AmCham din Romania.

Ea reprezinta mediul de afaceri in dialogul permanent cu Guvernele si Parlamentul ca leader al grupului de fiscalitate al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei in 2016 si 2021.

Lucrand cu companii multinationale si mari companii romanesti sau regionale, precum si cu antreprenori romani, ea acorda consultanta pentru restructurari fiscale si impozitare directa si indirecta pentru o serie larga de activitati corporatiste si tranzactii complexe, inclusiv fuziuni si achizitii, reorganizari si asistenta pentru persoane fizice cu mari averi etc., pentru clienti din diverse domenii, precum fonduri de investitii, infrastructura, bunuri de larg consum, banci si companii de leasing, companii farmaceutice si imobiliare, banci de investitii globale active pe piata de capital din Romania etc.

Angela este licentiata a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (1996) si a programului de MBA al Institutului de Afaceri si Administrare Publica a Universitatii Washington, Seattle, SUA (2001).

– Angela ROȘCA

Managing Partner

TaxHouse

Servicii profesionale (consultanță fiscală)

Angela Roșca are 22 ani de experiență în consultanță fiscală locală și internațională la Taxhouse, Andersen și Ernst & Young și experiență în finanțe-contabilitate, la Procter & Gamble. Din 2006, Angela conduce cabinetul independent de consultanță fiscală TaxHouse, membru al retelei mondiale de consultanță fiscală Taxand, ce oferă o gamă completă și integrată de servicii fiscale. Anterior, Angela a condus departamentul de impozitare indirectă al Ernst & Young și Andersen. Angela este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanților Fiscali. Lector și speaker la conferințe și seminarii pe probleme economice și fiscale, membru cheie al echipei consultată de Ministerul Finanțelor Publice pentru introducerea și modificarea Codului Fiscal. Angela conduce grupul de lucru pe fiscalitate al Romanian Business Leaders si este, de asemenea, membru activ în grupurile de lucru pe probleme fiscale ale AmCham si Consiliului Investitorilor Străini din România.  Angela este licentiata a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a programului de MBA al Institutului de Afaceri si Administrare Publica a Universitatii Washington, Seattle, SUA.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?