Bogdan Tudor

Compania: Class IT Outsourcing
Functia: President & Chief Information Officer
Calitatea in comunitate: membru
Informatii suplimentare:
Industrie: Servicii IT
  • Bogdan TUDOR

 

 

Președinte

Class IT Outsourcing

IT&C

Începând cu 1999, Bogdan Tudor a contribuit decisiv la construcția unei companii de comunicații prin Internet – PCNET – ce a ajuns în cinci ani pe poziția a doua în piață și care a fost achiziționată de RCS&RDS în 2004 într-o tranzacție evaluată la 10 milioane de Euro. În acest timp, a poziționat compania ca pionier în industrie prin lansarea unor servicii inovative și a obținut recunoașterea industriei prin construirea primei rețele locale de interconectare a furnizorilor de Internet din România, în 2001.

 

În același timp, și-a continuat dezvoltarea profesională și a absolvit în 2003 programul de EMBA al ASEBUSS, în colaborare cu Kennesaw State University, ulterior urmând cursuri la Harvard (2010) și apoi la MIT (2011).

 

Din 2005, s-a dedicat propriei companii și conduce astăzi cea mai dinamică companie de servicii IT din România care s-a dezvoltat de la zero la 120 de angajați și la o cifră de afaceri cu șase zerouri, în 2011. Bogdan Tudor este hotărât să poziționeze Class IT ca partenerul preferat pentru servicii IT al companiilor din România, având în același timp ambiția de a se extinde agresiv la nivel internațional.

 

Bogdan Tudor este membru al JCI România și VicePreședinte al JCI București.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?