Camera de Comert Elveția – România

 CAMERA DE COMERȚ ELVEȚIA – ROMÂNIA

Camera de Comerţ Elveţia – România (CCE-R) a fost înființată ca asociație non-profit în decembrie 2000 și este activă de atunci pănâ în prezent.

Camera de Comerţ Elveţia – România este partenera din România a Camerei de Comerț Elveția – Europa Centrală (SEC), membră a SwissCham (Asociația Camerelor de Comerț din afara Elveției) și colaboratoare a Switzerland Global Network (S-GE) – toate cu sediul în Zürich, Elveţia. 

Activitatea Camerei este sprijinită de Ambasada Elveţiei în România.

Printre membrii actuali ai Camerei se numără importanți investitori elvețieni ca Holcim, Nestlé, Sika, ABB, Ringier, Franke, Azomureş, Rieker, Sefar, Inter-Spitzen, Alpiq și Axpo, precum și companii elvețiene cu activități comerciale în România cum ar fi SGS, Swiss International Air Lines, Roche și Syngenta. Ca urmare, activitățile membrilor CCE-R acoperă o gamă vastă de ramuri de producție, comerț și servicii: industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria farmaceutică, mass-media, transport aerian, tehnologii de climatizare, agricultură, energie electrică, consultanță financiară și juridică, cursuri de pregătire profesională, produse de lux (ceasuri, instrumente de scris ș.a.).

Orice persoană juridică interesată să dezvolte relații economice cu firme elvețiene și care împărtășește obiectivele Camerei poate deveni membră a CCE-R. 

Obiectivele Camerei de Comerţ Elveţia – România sunt: promovarea propriilor membri în România și Elveţia, înlesnirea relațiilor de afaceri dintre firmele elvețiene și românești, precum și furnizarea de informații economice și consultanță de specialitate membrilor săi și partenerilor potențiali.

Camera organizează mai multe tipuri de evenimente: evenimente pentru extinderea contactelor dintre membrii săi pe de o parte şi pentru stabilirea de noi contacte între membrii Camerei şi membrii altor Camere partenere pe de altă parte (Networking Events); seminarii pentru perfecţionare profesională, ocazii cu care membrii fac schimb de cunoştinţe de specialitate şi experienţă (Training Seminars); Camera participă la acţiuni ale comunităţii de afaceri vizând îmbunătăţirea mediului de afaceri prin negocieri cu autorităţile, inclusiv cu Guvernul (Advocacy and Lobbying Actions). În prezent, CCE-R este membră a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Camera este condusă de un Comitet Director alcătuit din cinci membri:

Irina Bolomey, Fidexpert

Dan Drăgan, Repower Romania

Hervé de Froment, Nestlé Romania

Cătălin Iordache, Axpo Energy Romania

David Sebastian Stein, Stein & Partner

Preşedintele Camerei este dl. Hervé de Froment.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la:

CAMERA DE COMERȚ ELVEȚIA – ROMÂNIA

Genţiana Avrigeanu, Director Executiv

Str. Plantelor, Nr. 21, RO-023971 Bucureşti

Tel. / Fax: +40 21 212 27 07

GSM: +40 745 63 53 83

E-mail: ccer@ccer.ro

Website: www.ccer.ro

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?