Ciprian Borsan

Compania: Harpoon Marketing
Funcția: Fondator
Calitatea în comunitate: partener strategic
Informații suplimentare:
Industrie: 

Ciprian Borsan este fondatorul si presedintele clubului de antreprenoriat Maramures Business Club si fondatorul agentiei de digital marketing Harpoon Marketing.
Ciprian este licentiat in Marketing si detine un master in Managementul Afacerii la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In anii de studentie a activat in mai multe ONG-uri studentesti si a fost Presedintele Asociatiei Studentilor Sectiei de Marketing (ASM) si Vice-Presedinte IAA YP, o organizatie internationala a tinerilor profesionisti din industria de marketing si comunicare.
In trecut a activat in institutii financiar-bancare (Royal Bank of Scotland, ABN Amro) si in companii de consultanta (Darian DRS) unde a condus departamentul de fonduri europene si a fost Business Development Manager. In 2011, a condus proiectul iVox, o platforma online inovativa de sondaje de opinie. Totodata, acest parcurs profesional a insemnat si initiative antreprenoriale in mediul online (Evenimente in Cluj, I Love Cluj), ultima fiind Harpoon Marketing, o agentie de digital marketing lansata in Baia Mare.
Crede cu tarie in puterea fiecarei persoane de a schimba in mod pozitiv comunitatea in care traieste, si in dezvoltarea Romaniei prin antreprenoriat, tehnologie si bun simt. Este pasionat de marketing, istorie si calatorii.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?