Cosmin Alexandru

Compania: Wanted Transformation
Funcția: Transformation Partner
Calitatea în comunitate: Invitat
Informații suplimentare:
Industrie: Servicii de consultanță

Cosmin Alexandru și-a dedicat ultimii 10 ani consultanței. Primii 5 în zona brandingului și a strategiei, iar din 2011 în sfera proceselor de transformare organizațională. Înainte de asta, a activat peste 12 ani (1992 – 2005) în postura de co-fondator şi ulterior director general al celei mai mari companii de cercetare de piaţă din ţară – GfK Romania. În anul 2002 a făcut parte din programul ”Echipa de Excelenţă GfK”, în care alături de alţi 14 manageri din toată lumea ai companiei, a redefinit “Setul de Valori” (Corporate Values) al Grupului GfK la nivel global.

 

Din 2013 predă cursul „Leading with a story” în programul de EMBA al Maastricht School of Management de la București, iar din 2015 e implicat în proiectul înființării primei facultăți de antreprenoriat din România – The Entrepreneurship Academy, care-și va deschide cursurile pentru prima serie de studenți în septembrie 2016.

 

Cosmin e Eisenhower Fellow, SUA, fiind selectat împreună cu alţi 25 de bursieri din tot atâtea ţări pentru a face parte din Multi Nation Program of Eisenhower Felowships în 2005.

 

Cosmin e implicat şi în activităţi non-profit, sprijinind organizaţii precum AIESEC România, Şcoala de Valori, OvidiuRO, CeRe, Teach for Romania sau Fundația Comunitară București.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?