Dan Brumboiu

Compania: Polipol Mobila
Funcția: General Manager
Calitatea în comunitate: Invitat
Informații suplimentare:
Industrie: 

Născut în Cluj-Napoca (05.07.1968) , absolvent al Facultății de Fizică a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca și al Facultății de Business de la aceeași universitate.

Profesor de fizică între 1993 și 1998.

Din 1998 până în 2013 am activat în industria automotive la firma DRM Dräxlmaier Romania Sisteme Electrice din Satu Mare, ca trainee, apoi ca șef serviciu aprovizionare iar  din 2010 șef al departamentului “Managementul proiectelor de producție”. 

Din septembrie 2013 administrator și director general al companiei Polipol Mobila din Foieni (jud. Satu Mare), firmă de productie mobilier tapițat cu 700 de angajati, parte a grupului german POLIPOL. Grupul Polipol, cel mai mare producător german de mobilier tapitat are 5.000 de angajați în Germania, Polonia și Romania.

În anul 2015, compania a realizat în România o cifră de afaceri de 25 milioane Euro.

Intre anii 2009-2014 am fost președinte al Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest, la ora actuală sunt vicepreședinte al Asociației, responsabil de relația cu sistemul de invațămant, respectiv de promovarea și dezvoltarea invățământului profesional în sistem dual după modelul german.

Reprezint Asociația ca Președinte CLDPS al judetului Satu Mare și vicepresedinte al Consorțiului Regional al Regiunii de Nord-Vest.

 

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?