Felix Tătaru

Compania: GMP Advertising
Funcția: Presedinte
Calitatea în comunitate: Membru
Informații suplimentare:
Industrie: media&advertising

Felix Tataru este Presedintele-fondator al GMP Group, cel mai premiat grup de comunicare independent de pe piata locala, si Senior Vice President al IAA Worldwide.

Felix Tataru este in prezent Senior Vice President al International Adveritising Association, asociatia  profesionistilor in marketing si comunicare ce include peste 4.000 de membri la nivel global. Ca o consecinta a alegerii sale in pozitia de Senior Vice President, Felix Tataru va deveni Presedinte al organizatiei mondiale in 2016.

Preocupat de impactul pe care il are media asupra familiei, Felix Tataru a lansat in 2005 impreuna cu sotia sa, Nadia Tataru, Itsy Bitsy FM, primul post de radio din Europa dedicat copiilor si parintilor care in prezent acopera peste jumatate din teritoriul urban al tarii.

 

 

Integral

Felix Tătaru este Preşedintele-fondator al GMP Group, cel mai premiat grup de comunicare independent de pe piaţa locală, şi Senior Vice President al IAA Worldwide.

Prima agenţie din GMP Group, GMP Advertising, a fost fondată în 1998, în timp luând fiinţă alte cinci agenţii: WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio şi Chapter 4 Romania.

Prin partenerii grupului implicaţi în managementul companiilor, creativitatea şi spiritul antreprenorial sunt ingredientele care au dus la succesul grupului GMP.

Cea mai de succes campanie a GMP Group este “Why don’t you come over?”, o campanie integrată care a avut impact  remarcabil asupra imaginii României la nivel internațional. Campania a fost dezvoltată în 2013 pentru ziarul online Gândul şi a venit ca un răspuns la campania britanică negativă, adresată imigranților români. WDYCO este cea mai premiată campanie românească în 2013, printre premiile primite numărându-se Grand Prix – Digital Campaigns la Golden Drum 2013, Grand Prix – PR Campaigns la Eurobest şi 2 Gold Effie la Effie Awards.

Începând cu 2014, GMP Advertising reprezintă în România reţeaua independentă germană Jung von Matt, cea mai creativă reţea independentă din Europa.

 

În 2000, la doi ani după ce îşi începea cariera în publicitate, Felix Tătaru intra în atenţia publică prin campania electorală “Vin la Primărie” cu care Traian Băsescu a devenit Primarul Bucureştiului. După acest succes, parteneriatul a continuat, Felix Tataru colaborând la campaniile prezidenţiale din 2004 și 2009. În 2014 a fost parte din echipa de campanie a lui Klaus Iohannis, actualul Preşedinte al României.

 

Felix Tătaru este în prezent Senior Vice President al International Adveritising Association, asociaţia  profesioniștilor în marketing și comunicare ce include peste 4.000 de membri la nivel global. Ca o consecință a alegerii sale în poziţia de Senior Vice President, Felix Tătaru va deveni Președinte al organizației mondiale în 2016.

 

Preocupat de impactul pe care îl are media asupra familiei, Felix Tătaru a lansat în 2005 împreună cu soția sa, Nadia Tătaru, Itsy Bitsy FM, primul post de radio din Europa dedicat copiilor şi părinţilor care în prezent acoperă peste jumătate din teritoriul urban al ţării.

 

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?