Iulian Băsu

Compania: Business Angels Romania
Functia: Managing Partner
Calitatea in comunitate: Invitat

Iulian Băsu a lucrat ca director de export in domeniul industriei auto. Din 2004 a devenit consultant in management si dezvoltare. A realizat proiecte finanțate din fonduri guvernamentale si europene in domeniul producției, cercetării, dezvoltare rurala si agricultura.

In acest moment conduce trei firme si este membru in echipe de implementare proiecte europene. Din 2014 face parte din echipa de management Business Angels Romania.

Experiența acumulată în decursul anilor este împărtășită în cadrul conferințelor naționale și internaționale în calitate de promotor al conceptului Business Angels. Zeci de antreprenori beneficiază de mentoring și consultanță, fac parte dintr-o rețea internațional de contacte menită să pună în contact investitori și idei de afaceri în scopul de a crește cât mai multe afaceri românești de succes. Rețeaua Business Angels Romania este în acest moment în plină dezvoltare, iar colaborarea cu Bursa de Valori București în calitate de consultant autorizat pentru listarea pe platforma AeRO by BVB confirmă succesul unor branduri noi românești. Cel mai important succes al activității depuse in cadrul Business Angels Romania este acela de a identifica investitori români care au înțeles că a contribui la dezvoltarea unei afaceri românești aduce mult mai multe satisfacții pe termen lung.

“Cred că misiunea fiecăruia din noi este de a ne dezvolta pe noi, afacerile noastre și de a împărtăși din experiența noastră celor din jur. Abia când vom reuși să colaborăm în cât mai multe domenii, vom reuși să dezvoltăm o economie competitivă pe plan internațional. Observăm că lucrul acesta deja se întâmplă în România, iar firmele care au înțeles această filozofie de dezvoltare se diferențiază deja, iar managerii acestora devin mentorii unei generații pregătită să schimbe radical, în sens pozitiv, percepții, tradiții și valori.”

Partenerii Business Angels România promovează și apreciază valorile cele mai importante ale unei firme: oamenii, creativitatea, entuziasmul și experiența. Toate acestea devin subiectul colaborărilor pe termen lung între antreprenori și investitori, creează plus valoare și dezvoltă capitalul românesc.

 

 

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?