Mihaela Perianu

Compania: AIMS Romania & Dale Carnegie Training
Functia: Managing Partner
Calitatea in comunitate: Membru
Informatii suplimentare:
Industrie: Servicii de Training

Mihaela Perianu este antreprenor cu o experiență de 25 de ani în industria de Resurse Umane, fiind fondatoarea firmelor Snelling Personnel Services (1991-2001), AIMS România (2001 – prezent) și Dale Carnegie Training (din 2005 până în prezent).

În 1991, Mihaela a fondat biroul Snelling Personnel Services în București, iar în 1994 a extins activitatea prin filialele din Timișoara și Sofia – Bulgaria. În anul 2001, organizația s-a alăturat unui grup de companii independente de Executive Search și Consultanță, devenind AIMS Human Capital. Compania a trecut în 2011 printr-un proces de rebranding care a dus la crearea AIMS, Artizani de Menire.

În anul 2005, Mihaela aduce în România și franciza americană a companiei de training – Dale Carnegie.

Pentru Mihaela, interesul pentru implinirea potențialului oamenilor și comunităților este la fel de important în business, cât și în viața în afara afacerilor. Este membră în Consiliul Director al Fundației Romanian Business Leaders, membră în comisia de jurizare a “Burselor Telekom” și membră în Juriul Galei Oameni pentru Oameni organizată de ARC România și AmCham.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?