Mihail Marcu

Compania: MedLife
Functia: Presedinte
Calitatea in comunitate: Membru
Informatii suplimentare:
Industrie: Industria Medicala
Absolvent al Facultății de Matematică, Universitatea București, între 1990 și 1995, Mihail Marcu a lucrat în sistemul bancar începând cu 1993. A fost analist credit la CreditBank între 1993 și 1995, funcționar bancar între 1996 și 2003 și vicepreședinte al Băncii Comerciale RoBank (OTP) până în 2004, când s-a alăturat afacerii de familie, MedLife. Din 2004 până în prezent, Mihail Marcu este Președinte și CEO al MedLife, sub conducerea sa compania devenind liderul pieței de servicii private de sănătate din România.

Mihai Marcu ocupă poziția de Președinte al Consiliului Director la MedLife SA. Anterior a ocupat pozițiile de Vicepreședinte al Ro Bank (OTP Bank România), Manager al Departamentului Corporate RO Bank și Ofițer de Risc Credite la Credit Bank.

Mihai a absolvit facultatea de Matematică și Științe ale Calculatorului la Universitate București  și și-a completat studiile post universitare cu traininguri în business și management cu Institutul Bancar Român, The Open University, JAICA, DC Gardner.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?