Omer Tetik

Compania: Banca Transilvania
Funcția: CEO
Calitatea în comunitate: Membru
Informații suplimentare:
Industrie: 

Ömer Tetik, nascut la Hamburg si crescut in Izmir, decide sa urmeze o cariera in economie cand alege sa studieze la Middle East Technical University din Ankara, absolvind Magna Cum Laude Facultatea de Economie. Isi incepe cariera la Ata Securities in Izmir iar dupa un an ajunge in Istanbul pe postul de dealer trezorerie in cadrul Finansbank.

In 1997 se muta in Russia, ca manager al departamentului de trezorerie si piete de capital al Finansbank Moscova. Perioada moscovita e una fructuoasa permitandu-i o intelegere mai in detaliu a fenomenului economic si implicatiile sale la o scara mai mare. In 2000, Finansbank decide sa ii dea o noua misiune – Romania – ca Vicepresedinte. Romania se dovedeste a fi tara in care ajunge la maturitatea carierei in cadrul Credit Europe Bank ex Finansbank ca Vicepresedinte si Presedinte in 2010. 2013 aduce o noua schimbare cand accepta functia de CEO al Bancii Transilvania, o sarcina provocatoare luand in considerare faptul ca banca era numarul 3 in sistem la acea data, actualmente pe pozitia a doua.

Ömer Tetik iubeste sa petreaca timp cu sotia si cei trei copii, e pasionat de instrumentele de percutie, motociclete si calatorii. E membru al YPO Romania, a participat la o serie de cursuri printre care cele ale Euromoney si London Business School.

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?