Simona Baciu

Simona Baciu
Compania: Fundația Transylvania College
Funcția: Fondator & președinte
Calitatea în comunitate: Membru
Informații suplimentare:
Industrie:

Simona Baciu este un antreprenor si inovator in domeniul educatie, cu o cariera recunoscuta la nivel national si international, detinator a premiului Lifetime Award acordat in cadrul Galei British International Schools din Londra.

Crede si promoveaza educatia bazata pe valori in care profesorul este ghidul, mentorul si suportul fiecarui elev din sala de clasa.

În urma cu 25 de ani, a deschis Gradinița Happy Kids aducand o abordare noua si moderna in sistemul educational romanesc. Aceasta a fost fundatia solida pe care s-a dezvoltat si a crescut Transylvania College, astăzi o școala de elită recunoscuta in Romania si peste hotare.

Speaker, trainer, scriitor si mentor, Simona Baciu face parte din mai multe organizații nationale si international, fiind o voce pentru educatia secolului 21.

Despre Transylvania College – The Cambridge International School in Cluj

Transylvania College, scoala aflata sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, este singura școală internațională din Cluj-Napoca și din regiune, acreditată  de Ministerul Educației si de Departamentul pentru Educație din Marea Britanie, obtinand statutul de Școală Britanică Internațională (BSO-British School Overseas), în urma unei inspecții riguroase și complexe. În anul 2010 Transylvania College a obținut acreditarea Cambridge pentru a oferi pregătire pentru examenele Cambridge IGCSE și A-Levels la toate disciplinele pe care elevii le studiază în liceu. Transylvania College are statut de membru acreditat în Consiliul Școlilor Britanice Internaționale COBIS si face parte din lantul scolilor de elita din intreaga lume, Round Square.

Simona Baciu, împreună cu soțul ei, Dr. Dan Baciu, sunt fondatorii Fundației Transylvania College, care a infiintat instituțiile de invatamant Grădinița “Happy Kids” și ”Transylvania College”.

Pe drumul excelenței, școala a dobândit numeroase premii la nivel național și internațional. În anul 2015 Transylvania College a fost singura școală din Europa nominalizată de către TES ca școală internațională a anului.

 

Detalii despre programele oferite de Transylvania College sunt publicate pe site-ul institutitei, www.transylvania-college.ro.

 

 

All rights reserved ©RBLS 2017. Site realizat de IN MOTION MEDIA

Log in with your credentials

Forgot your details?