Ediţia 2022

Summitul RBL 2022 scoate la lumină punctele nevăzute și îți arată care sunt efectele lor asupra vieții și afacerilor noastre.

Timp de două zile (18-19 mai), te așteptăm la Crowne Plaza Bucharest Hotel cu:

  • 9 sesiuni de discuții, dezbateri, live-talks și keynote speeches pe teme de interes cu speakeri români și străini;
  • peste 20 de vorbitori care vor urca pe scenă;
  • peste 250 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.

Inevitabil digital și verde

Tema celei de-a X-a ediții a RBL Summit este Inevitabil digital și verde, în concordanță cu focusul adus de PNRR și directivele europene cu privire la aceste subiecte. O conversație despre revoluția digitală și tranziție verde este crucială într-o societate care avansează în ritm exponențial și care va avea de gestionat atât oportunitățile, cât și provocările generate de aceste două tendințe. 

Perioada următoare va fi una a accelerării transformărilor deja începute în domeniul sustenabilității și a digitalizării, iar în cadrul RBL Summit 2022 ne dorim să aducem în discuție modul în care mediul de business construiește viitorul. Digitalizarea proceselor astfel încât businessurile să devină mai eficiente și mai performante, dar și transformarea afacerilor în unele sustenabile, aduc cu sine și posibilitatea de a obține fonduri dedicate acestor trenduri. 

Despre ce vom vorbi?

În acest context, cea de-a X-a ediție a Summitului RBL va fi prilejul de a discuta despre:

  • ce presupune economia digitală
  • forța de muncă în economia digitală
  • tranziția către energie verde
  • despre modernizarea interacțiunii stat – mediul privat
  • educație

Vom celebra o nouă generație a profesorilor excepționali în cadrul Galei MERITO. Ne vom imagina cum va arăta România de peste 10 ani și ne vom putea implica în proiectele RBL care lucrează la transformarea României într-o țară în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Vom descoperi antreprenorii de mâine în cadrul primei ediții a programului Tinerii în Arenă și vom celebra al 10-lea Summit în cadrul unui Garden Cocktail Party.

Te așteptăm alături de noi să celebrăm 10 ani de acțiune în antreprenoriat, educație și bună guvernare!

Meniu